Spring til indhold

Disse ting kan du tjene penge på at udleje

Sponsoreret indhold

Spekulerer du på, hvordan du mon kan tjene nogle flere penge? Der er flere muligheder for at øge sin indkomst, og her i artiklen dykker vi ned i nogle af dem.

Du kan naturligvis vælge at tage flere vagter på dit arbejde, hvis det er muligt, eller du kan tage et ekstra job eller søge et job, hvor lønnen er højere. Der findes dog også den mulighed at tjene penge på udlejning. Med den teknologiske udvikling og de mange platforme, den har medført, kan det lade sig gøre, og det det ser vi på her.

Det kan du udleje

Værksted

Hvis du f.eks. er kunsthåndværker, har du måske dit eget lille værksted. Det kan også være, du har en stor garage, hvor du reparerer motorcykler. Disse rum kan du leje ud til andre, der laver det samme. På den måde kan du tjene lidt ekstra penge uden at skulle gøre meget for det. Dog kan du være nødt til at foretage nogle små justeringer, så værkstedet kan bruges af andre. Det kan være en god idé at anskaffe sig en værkstedsreol, hvis du ikke har en i forvejen, så lejerne har et sted at opbevare deres ting og ikke skal transportere dem frem og tilbage hver gang.  

Lejlighed

Det er blevet utroligt populært for helt almindelige mennesker at udleje deres lejlighed, når de selv er på ferie eller forretningsrejse. Her kan du vælge at oprette dig på Airbnb, som har et perfekt set-up til privat udlejning. Her kan du tjekke potentielle lejere ud og se, om det er nogen, du tror vil behandle dit hjem pænt, inden du siger ja. Med et nøgleskab behøver du ikke være til stede for at lukke gæsterne ind, det er meget praktisk. Ved at udleje din lejlighed, når du ikke er hjemme, kan du få dine udgifter dækket og på den måde tjene lidt ekstra.

Bil

Ligesom med din lejlighed, kan du også overveje at leje din bil ud, når du ikke bruger den. Måske bruger du kun din bil i weekenden eller kun i hverdagene, og så kan du tjene penge på at leje den ud på de andre tidspunkter. Her findes der bl.a. GoMore som du kan bruge. Lejerne kommer og henter bilen hos dig og afleverer den der igen, med mindre I aftaler andet. Forsikring, kørte kilometer og alt det andet klares nemt på platformen, som er meget brugervenlig og let at bruge. Her kan du og lejerne også give hinanden karakterer, som andre kan læse.

Der er altså flere muligheder for at tjene ekstra penge, og et stigende antal mennesker benytter sig af muligheden for at leje deres hjem, værksted eller bil ud, det kan du altså også gøre.