Spring til indhold

Derfor skal du ikke undervurdere effekten af fysisk eksponering

Derfor skal du ikke undervurdere effekten af fysisk eksponering

Som virksomhed er det enormt vigtigt at være opmærksom på alle mulighederne for at tiltrække opmærksomhed. Det gælder om at skille sig ud og gå en målgruppe i møde med alle de rette teknikker. Mange virksomheder lægger stor vægt på deres online tilstedeværelse, og selvom dette også er en enorm vigtig faktor, bør man ikke glemme den store effekt, som fysisk eksponering kan have.

Udenfor internettet

Når folk browser internettet efter produkter og services, vil de hurtigt blive eksponeret for en masse forskellige brands. Der skal meget til, før ét af disse kommer til at skille sig ud fra mængden, og så snart folk har fundet det, de leder efter, har de højst sandsynligt også glemt, alle de sider, de scrollede forbi.

Vi er blevet så vant til at kigge på skærme, at vi ofte ikke fanger alt det, vi ser derpå. Så selvom du og din virksomhed har lagt stor vægt på god, online markedsføring, er der ikke nogen garanti for, at det får alle til at huske på jer. Derfor er det en god idé at supplere den online tilstedeværelse med en fysisk en.

Messer kan gøre hele forskellen

Så hvor kan man så markedsføre sig selv fysisk? Selvfølgelig har du muligheden for at købe pladser til fysiske annoncer, men det kan også nemt blive overset af folk i løbet af deres travle hverdag. Det er i steder en god idé at være mere målrettet. Det kunne for eksempel være ved at tage til en messe.

Når du og din virksomhed optræder på en messe, placerer du dig selv midt imellem en masse mennesker, der højst sandsynligt allerede er i den rette målgruppe. Du kan gøre et langt større indtryk med godt POS materiale og ved at sørge for at være god til at drage folk ind og fortælle om, hvordan din virksomhed kan være til værdi for dem. Der er langt større sandsynlighed for, at du vil blive husket på, og at du dermed få flere kunder.

>