Spring til indhold

3 steder hvor du kan spare penge

3 steder hvor du kan spare penge

Dette er sponsoreret indhold

Hvem vil ikke gerne kunne spare lidt ekstra penge, som så kan smides efter sjove oplevelser, eller ind på opsparingen, så de er klar til det næste store køb? Her får du tre gode råd til, hvordan du kan spare penge, og på den måde få mere ud af din hårdt optjente månedsløn. 

Kig på dine forsikringer 

Forsikringsverden kan være en jungle at finde rundt i, og der kan være mange penge at spare, ved at undersøge priserne hos de forskellige forsikringsselskaber. Du kan eksempelvis benytte dig af Findforsikring, for at finde den bedste pris på bilforsikring. Der kan også være mange penge at spare på din indbo- og ulykkesforsikring – måske dækker din nuværende forsikring mere end du egentlig har behov for, og koster dig dermed mere end den burde. Det er altid en god idé at undersøge markedet, og se om der er andre, som kan give en bedre pris på dine forsikringer, end dit nuværende selskab. 

Tænk over hvad du køber

Har du virkelig brug for den dyre cappuccino nede fra kaffebaren? Måske en hjemmebrygget kop kaffe er lige så god, og hvis du hælder den i en to-go kop, er den lige så nem at transportere rundt, som den dyre version fra kaffebaren. Det kan hurtigt blive til mange kroner du kan spare, hvis du køber kaffe bare et par gange om ugen. Det kan også være noget så enkelt, som at handle i et discount supermarked. Her er der ofte mange penge at spare i længden, på ting som er nøjagtig de samme, som i de dyrere supermarkeder. Hvorfor give 12 kroner for havregryn, når du kan give 6? 

Planlæg dine indkøb

Du er ude at handle, børnene er med, og du er egentlig også blevet lidt sulten. I sådan en situation ryger der hurtigt alle mulige ting ned i indkøbskurven, som du måske slet ikke havde tænkt du skulle have. Beløbet løber hurtigt op, og du står med en masse mad, som du slet ikke har brug for. Det kan derfor være en god idé at planlægge dine indkøb, så du handler en gang om ugen fremfor flere gange. Samtidig kan det være smart at handle om søndagen, på fuld mave, så du har et større overskud, end tirsdag kl. 17 efter arbejde og med ungerne på slæb. Så ryger der forhåbentlig færre impulsindkøb i kurven, og du sparer på den måde flere penge. 

>