Sådan tjener du penge idag – 15 af de bedste måder at tjene penge hurtigt

Sådan tjener du penge idag! 15 af de bedste måder at tjene penge hurtigt

Vi har alle sammen været der. Det er i slutningen af måneden og du skal bruge 1000 kroner mere til mad resten af måneden, eller du har måske problemer med at betale huslejen. Det kan også være at du ikke har fået betalt for din el regning, og de truer med at lukke for strømmen. Det er bare ikke særligt fedt.

Jeg har håndplukket de 15 bedste måder at tjene penge hurtigt på, så du allerede kan have pengene i dag.

Hvis du har en smule mere tid, eller bare vil gøre dig selv klar til fremtidens udgifter, så forsæt med at læse. Du vil finde måder hvor du kan tjene penge på få timer, mens nogle af dem tager lidt længere tid at få pengene i lommerne.

Jeg har også lavet en guide med 15 måder du kan tjene penge hurtigt

Sådan tjener du penge hurtigt

Hvis du er desperat efter at tjene penge hurtigt, så er her 10 måder som du kan tjene penge på i dag. De er ikke alle sammen glamourøse, men du er sikker på at du får penge i hånden i løbet af dagen og det er alle gode økonomiske råd. 

1.Deltag i spørgeskema undersøgelser

Hvis du vil tjene penge hurtigt, og har lidt tid til overs, så kan du begynde at besvare spørgeskema undersøgelser på nettet. Du kan faktisk tjene ret mange penge ved siden af dit almindelige job eller studie, ved at besvare disse spørgeskema undersøgelser. Et af de steder hvor du kan gøre det er ved at oprette dig hos opionsland.

Du kan tjene penge hurtigt på spørgeskemaer hos Opionsland.dk – Klik her

2. Pas din nabos kæledyr

Der findes mange apps og hjemmesider derude, hvor du kan tjene penge hurtigt på at passe andres kæledyr, men du får nok ikke penge i dag med dem, plus at flere af dem sandsynligvis også tager en del af kagen for at skabe kontakten til disse kæledyrs ejere og dig.

Hvis du ikke har den slags tid, så tilbyd at pas dine venners, families eller naboers køledyr. Du kan lave et opslag i den lokale facebook gruppe, hvor du fortæller om din service. Du kan tage omkring 100 kroner i timen for at passe folks kæledyr.

3. Sælg dit sæd

Nej, du kommer nok ikke til at ville sælge dit sæd hver dag, men hvis du er desperart efter at tjene penge i dag, så kan det være en god gerning som også involvere at du tjener penge i dag.

Du skal dog have været til forundersøgelse inden, og blive godkendt som sæddoner, men når dette er sket, så er det en måde at tjene penge hurtigt, og få pengene med det samme. Du får omkring 500 kroner for hver gang du donere sæd, så det er også et pænt beløb som kan gøres mange gange hver måned.

4. Sælg dit tøj eller få pengene tilbage

Tag et kig i dit skab. Hvis der stadig er noget med prismærker på, så gå ind i butikken hvor du købte det, og aflever det tilbage hvis du stadig kan. Selv om der er gået over 30 dage, så kan du med stor sandsynlighed stadig få lov at få pengene tilbage. Du har trods alt ikke haft det på endnu.

Derefter så spørg dig selv om hvornår du sidst har haft den bluse på? Eller den kjole? Eller de høje hæle?

Indsamle en pose med tøj og tag i forskellige genbrugsbutikker og sælg det, og hvis du ikke har held med det, så læg det op på facebook eller salgs markedspladser som dba.dk.

Et tip: De kendte mærker får du fleste penge for.

5. Sælg ubrugte gavekort

Der er ingen grund til at gemme på gavekort som du aldrig får brugt. Få dem i stedet lavet om til penge.

Selvom du kan sætte dem til salg på dba.dk og sandsynligvis også få dem solgt i løbet af få dage, så kan du også bare sætte dem til salg på facebook og tilbyde at sende gavekortet til andre og få sendt pengene med det samme, inden du sender det afsted.

6. Sælg dit guld eller sølv.

Hvis du skal bruge penge hurtigt, så grav dybt i dit skab. Husker du de guld og sølv smykker som dine bedsteforældre og oldeforældre har givet videre i familien? Eller måske har du nogle smykker fra en ex kæreste for længe siden. Der findes mange guldsmedje som køber og sælger både guld og sølv og de betaler kontant hver gang. Du får en langt hurtigere betaling og de giver som regel guld og sølv prisen som den er på dagen.

7. Find et hurtigt betalt arbejde

Folk har altid brug for hjælp, uanset om det er vedligeholdelse af haven, at flytte eller at få repareret noget.

Du kan lave et opslag på de sociale medier, hvor du fortæller hvilke services du tilbyder, og du kan også tage kontakt til de ældre i dit kvarter og høre om de har brug for hjælp med haven, eller at slå deres græs. Du kan også tage kontakt til din familie, venner eller naboer og høre om de kunne have brug for hjælp til nogle af deres projekter.

8. Sælg husholdningsartikler som du ikke længere bruger

Hvis du skal have ryddet fuldstændig op i dit hjem, så er det nu du skal i gang. Kig igennem alle dine skabe i køkkenet eller generelt i hele huset og find alle dine husholdningsartikler. Uanset hvad du ikke bruger, så sælg det.

Slå det op på markedspladsen på facebook, dba.dk, guloggratis og på din profil på de sociale medier. Det er ofte noget man kan komme let af med, hvis man sætter en billig pris.

9. Lav freelance tekstforfatter arbejde

Er du god til at skrive hurtigt og var du en af dem der fik gode karaktere i Dansk i skolen? Så kan det være at du skal overveje at blive en freelance tekstforfatter. Der er en stor efterspørgsel på billige tekstforfattere som skriver artikler til virksomhedernes blogs. Hvis du laver et opslag på facebook i iværksætter grupperne, og grupper for selvstændige, hvor du fortæller at du skriver billige artikler og blogindlæg, så vil du sandsynligvis allerede i dag få din første kunde og din første opgave. Man kan tage mellem 10 og 30 øre per ord som ny freelace tekstforfatter.

10. Kør folk rundt

De er mange der har brug for at komme fra a til b og ikke selv har et transportmiddel. Særligt i weekenden og om aftenen er der mange der skal ind til eller hjem fra byen og hvis du laver et opslag på de sociale medier eller skriver til dine venner og bekendte om at du er til rådighed, så kan du hurtigt tjene nogle penge hurtigt ved at køre dem frem og tilbage.

11. Sælg CV’er og DVD’er

Har du en masse CD’er og DVD’er som ligger i skuffer og på loftet, som du aldrig nogensinde ser eller lytter til? Hvorfor ikke sælge dem, for at tjene penge hurtigt?

Sælg det på de sociale medier, hvor du kan sælge alle den slags ting og få penge virkeligt hurtigt.

Der er et stort marked derude for at sælge disse ting, fordi de ofte har billige priser, fordi mindre og mindre bruger både CV’er og DVD’er, og du kan ofte sætte dem til salg og bede folk om at byde på dine ting, og få nogle hurtige bud.

Det er dog klart at jo mere populære tingene er, jo bedre priser får du for dem.

12. Sælg din gamle telefon

Hvis du har en gammel Iphone eller android telefon som ligger i skuffen og samler støv, som mange har, så slet alt data derpå og sælg den.

Der er mange måder at få penge hurtigt for din telefon. Som eksempel så kan du gå ind i en butik som reparerer og sælger brugte telefoner, da de som regel hele tiden opkøber brugte telefoner til nogle fornuftige priser. Du kan få alt i mellem et par hundrede kroner og til flere tusinde kroner for din brugte telefon.

Afhængig af hvad standen er, så kan du faktisk også få ret mange penge for din telefon. Du kan se hvad du kan få for din telefon hos Phonetrade ved at klikke her.

 

13. Køb ind for andre

Har du hørt om vigo.dk før? Her kan man købe ind for andre, når man alligevel skal ud og handle, og tage det med hjem til dem, og så får man betaling for det.

Man bruger en app og kan se hvornår folk har brug for hjælp til at få købt ind, og så tager man de jobs der er derinde. Du bliver lidt en personlig shopper for andre, og får 39 kroner hver gang du køber ind for andre. Hvis du alligevel skal ud og handle, så kan du lige så godt gøre det.

Hvis du vil tjene mere med vigo.dk så kan du vælge at tage ud og handle på de tidspunkter hvor du alligevel selv skal ud og handle, og så kan du tage flere indkøb af gangen, så i stedet for at købe ind for én kunde, så kan du købe ind for 2 eller 3 som bor i området nær dig. Så tjener du betydeligt mere, og du får pengene med det samme.

14. Indsamle pant

Hvis du gerne vil tjene penge hurtigt, så er en af de mindre glamourøse måder at gøre det på, at indsamle flaskepant og dåsepant. Hvis man er helt desperat efter at tjene penge hurtigt og vil tjene sine penge i dag, så kan man besøge de steder hvor man ved at der er flaskepant, og hvis man selv har noget i hjemmet, så kan man også få det indløst.

15. Lav gigs / jobs på Fiverr

Fiverr fungere på den måde, at du kan lave små freelance jobs for andre, som tager relativt kort tid. Fiverr er hurtigt men du får også kun 5 dollars for hvert job. Men til gengæld så kan opgaverne som regel klares meget hurtigt.

Det kan være at nogle som eksempel vil have skrevet et digt til deres elskede, eller tegne et hurtigt billede af deres kæledyr.

Bare kig igennem de forskellige opgaver som ligger på Fiverr og ansøg om at lave dem som du kan lave hurtigt, eller opret en profil og tilbyd dine services. Du får 5 dollars for hver opgave, så lav dem så hurtigt som du kan, men sørg for at lave nogle ordenlige jobs, så du får gode anmeldelser og lettere kan få flere kunder.

Konklusion

Hvis man gerne vil tjene penge i dag, og generelt ønsker at tjene penge hurtigt, for at betale sine regninger, så er de fleste ting på listen ikke noget som du tjener de helt store penge ved at lave. Derfor skal du afsætte lidt tid hvis du gerne vil begynde at tjene mange penge. Men de kan hjælpe dig med at få betalt dine regninger, og alle opgaverne gør at du kan tjene penge hurtigt, særligt hvis du virkeligt er desperart.

Hvis du gerne vil have nogle måder at tjene penge på, som tager lidt længere tid, så kan du læse 100+ måder at tjene penge på

Læs også: Tjen penge på din hjemmeside eller blog

Pengeskole Forfatter

Kommentarer

  gamefly free trial

  (maj 2, 2019 - 8:08 pm)

  Magnificent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your website,
  how can i subscribe for a weblog website? The account helped me a acceptable deal.
  I were tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  gamefly

  (maj 4, 2019 - 4:37 pm)

  This website was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something which helped me.

  Appreciate it!

  gamefly

  (maj 5, 2019 - 2:29 am)

  Hello there! This is kind of off topic but I need some
  help from an established blog. Is it tough to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.

  I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do
  you have any tips or suggestions? Cheers

  gamefly

  (maj 5, 2019 - 7:33 pm)

  Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site,
  how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  minecraft free download

  (maj 6, 2019 - 11:39 pm)

  I for all time emailed this weblog post page to all my contacts,
  because if like to read it next my links will too.

  minecraft for free

  (maj 9, 2019 - 2:30 am)

  Great beat ! I wish to apprentice while you amend your site,
  how can i subscribe for a blog web site? The account helped me
  a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this
  your broadcast offered bright clear idea

  minecraft download for free

  (maj 9, 2019 - 6:22 am)

  I love reading through an article that can make people think.
  Also, many thanks for allowing me to comment!

  minecraft download

  (maj 10, 2019 - 1:23 pm)

  Hello! I could have sworn I’ve been to this web site before but after looking at a few of the
  posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m certainly happy
  I found it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!

  g

  (maj 11, 2019 - 12:38 am)

  Good day! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

  If you know of any please share. Thanks!

  g

  (maj 11, 2019 - 3:12 am)

  This info is priceless. How can I find out more?

  g

  (maj 11, 2019 - 10:04 am)

  You should take part in a contest for one of the best sites on the web.
  I am going to highly recommend this blog!

  minecraft download free pc

  (maj 12, 2019 - 1:29 am)

  Hi, i believe that i noticed you visited my weblog so i came to go back the choose?.I’m attempting to find issues to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  g

  (maj 12, 2019 - 9:01 pm)

  You are so awesome! I do not believe I’ve truly read
  through anything like this before. So wonderful to discover somebody with unique
  thoughts on this topic. Seriously.. thanks for starting this up.
  This site is something that is needed on the web, someone with a little originality!

  download minecraft free

  (maj 15, 2019 - 6:02 am)

  Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so much, However
  I am having problems with your RSS. I don’t understand the reason why I cannot join it.
  Is there anybody getting the same RSS problems?
  Anyone who knows the solution can you kindly respond?
  Thanks!!

  minecraft download free pc

  (maj 16, 2019 - 1:41 am)

  It’s an amazing piece of writing in favor of all the internet
  visitors; they will get benefit from it I am sure.

  minecraft download for free

  (maj 16, 2019 - 10:59 pm)

  Excellent pieces. Keep writing such kind of info on your site.
  Im really impressed by your blog.
  Hey there, You have performed a fantastic job. I’ll definitely digg it and in my view
  recommend to my friends. I’m confident they’ll be
  benefited from this website.

  download minecraft

  (maj 17, 2019 - 2:01 pm)

  It’s actually a great and helpful piece of information. I am glad that you simply shared this useful information with
  us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  Iesha

  (maj 18, 2019 - 8:18 am)

  This is truly helpful, thanks.

  Post

  (maj 19, 2019 - 7:13 am)

  I spent a lot of time to find something such as this

  how to get help in windows 10

  (maj 28, 2019 - 5:27 am)

  Great post.

  gamefly free trial

  (maj 28, 2019 - 1:39 pm)

  Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding
  one? Thanks a lot!

  buy hacklink for fuck google

  (maj 30, 2019 - 5:29 am)

  Everyone loves what you guys tend to be up too. Such clever work and exposure!
  Keep up the amazing works guys I’ve incorporated you guys to my own blogroll.

  gamefly free trial

  (maj 30, 2019 - 9:35 pm)

  It is the best time to make some plans for the future
  and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you
  few interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I want to read more things about it!

  gamefly free trial

  (maj 31, 2019 - 6:09 pm)

  For hottest information you have to visit internet and on internet I found this web page as a best site for hottest updates.

  hr. Kelly Smith E

  (maj 31, 2019 - 8:28 pm)

  God dag,

  Grib dette livstidsbudget og giv din virksomhed eller lån, uddannelse, hjem og bygge en elevator. 5.000,00 euro til 250.000.000 euro med maksimalt 10 år ved 3%.

  Kontakt hr. Kelly Smith
  Email: [email protected]

  gamefly free trial

  (juni 2, 2019 - 7:51 am)

  I’ve been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

  gamefly free trial

  (juni 2, 2019 - 8:38 am)

  Greetings! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d
  ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest
  writing a blog article or vice-versa? My blog goes
  over a lot of the same subjects as yours and I believe
  we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free
  to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you!
  Superb blog by the way!

  gamefly free trial

  (juni 4, 2019 - 1:49 am)

  If you wish for to take a great deal from this article then you have to
  apply such strategies to your won website.

  gamefly free trial

  (juni 4, 2019 - 7:06 pm)

  Thanks for the good writeup. It actually used to be a entertainment account
  it. Look advanced to far introduced agreeable
  from you! By the way, how can we communicate?

  gamefly free trial

  (juni 4, 2019 - 9:22 pm)

  It’s amazing to pay a visit this website and reading the views of all mates concerning this
  paragraph, while I am also keen of getting knowledge.

  gamefly free trial

  (juni 6, 2019 - 4:47 am)

  What’s up, just wanted to mention, I liked this article.
  It was inspiring. Keep on posting!

  mrs joy

  (juni 6, 2019 - 6:16 am)

  Hej,

  Leder du efter et erhvervslån, personlige lån, realkreditlån, bil
  lån, studielån, gældskonsolidering lån, usikrede lån, risiko
  kapital osv. .. Du er på det rigtige sted
  Dine lån løsninger! Jeg er en privat långiver, der udlåner
  Enkeltpersoner og virksomheder med lav rente og overkommelig pris
  Rente på 2%. Kontakt os via email: [email protected]
  whatsapp via +441173251575

  oprolevorter

  (juni 6, 2019 - 12:44 pm)

  Great – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

  gamefly free trial

  (juni 7, 2019 - 12:00 am)

  This paragraph will assist the internet users for building up new web site or even a weblog
  from start to end.

  gamefly free trial

  (juni 7, 2019 - 6:13 am)

  Howdy! This is kind of off topic but I need some help
  from an established blog. Is it difficult to set up your
  own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.
  I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to
  begin. Do you have any points or suggestions? Cheers

  virdsam

  (juni 7, 2019 - 10:22 am)

  It’s in reality a nice and useful piece of information. I’m happy that you simply shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  gamefly free trial

  (juni 7, 2019 - 10:14 pm)

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact
  was a amusement account it. Look advanced
  to far added agreeable from you! However,
  how could we communicate?

  playstation 4 games

  (juni 8, 2019 - 10:52 am)

  I do believe all the ideas you’ve introduced for your post.
  They are very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are very
  brief for starters. May just you please prolong them a little
  from next time? Thank you for the post.

  Romana Jana

  (juni 11, 2019 - 3:16 pm)

  Har du brug for midler til at etablere din egen virksomhed Jeg hedder Shamla Biba, jeg er en privat långiver, der giver lån til privatpersoner og virksomheder. Nægtes så mange banker? Har du brug for finansiering til at etablere din virksomhed? har du brug for finansiering til at udvide din virksomhed? Har du brug for et personligt lån? [email protected]

  tinyurl.com

  (juni 12, 2019 - 1:51 am)

  Aw, this was a really good post. Taking a few minutes and actual effort to produce a superb article… but what can I say… I put things off a whole lot and
  never manage to get nearly anything done.

  playstation 4 best games ever made 2019

  (juni 12, 2019 - 3:58 pm)

  Hey there superb blog! Does running a blog such as this require
  a great deal of work? I have absolutely no knowledge of programming but
  I was hoping to start my own blog in the near future. Anyway, should you have any ideas or tips for new blog owners please
  share. I understand this is off subject but
  I simply wanted to ask. Appreciate it!

  ps4 best games ever made 2019

  (juni 12, 2019 - 7:31 pm)

  We stumbled over here by a different website and thought I should check things out.

  I like what I see so now i am following you. Look forward to going
  over your web page again.

  quest bars cheap

  (juni 14, 2019 - 10:10 am)

  If some one desires to be updated with most recent technologies therefore he must be
  pay a quick visit this site and be up to date daily.

  quest bars cheap

  (juni 15, 2019 - 2:59 am)

  I am truly grateful to the owner of this web site who has shared this enormous piece of writing
  at here.

  quest bars

  (juni 16, 2019 - 1:35 pm)

  It’s actually a great and useful piece of information. I am happy that you just shared this useful information with us.
  Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  http://tinyurl.com/

  (juni 17, 2019 - 11:36 am)

  An impressive share! I have just forwarded this onto a coworker who was conducting a little
  research on this. And he in fact bought me dinner simply because I stumbled upon it for him…
  lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to talk about this matter here on your website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.