Sådan tjener du penge idag! 15 af de bedste måder at tjene penge hurtigt

Sådan tjener du penge idag! 15 af de bedste måder at tjene penge hurtigt

 

Vi har alle sammen været der. Det er i slutningen af måneden og du skal bruge 1000 kroner mere til mad resten af måneden, eller du har måske problemer med at betale huslejen. Det kan også være at du ikke har fået betalt for din el regning, og de truer med at lukke for strømmen. Det er bare ikke særligt fedt.

Jeg har håndplukket de 15 bedste måder at tjene penge hurtigt på, så du allerede kan have pengene i dag.

Hvis du har en smule mere tid, eller bare vil gøre dig selv klar til fremtidens udgifter, så forsæt med at læse. Du vil finde måder hvor du kan tjene penge på få timer, mens nogle af dem tager lidt længere tid at få pengene i lommerne.

 

Sådan tjener du penge hurtigt

Hvis du er desperat efter at tjene penge hurtigt, så er her 10 måder som du kan tjene penge på i dag. De er ikke alle sammen glamourøse, men du er sikker på at du får penge i hånden i løbet af dagen og det er alle gode økonomiske råd. 

 

1. Sælg din gamle telefon

Hvis du har en gammel Iphone eller android telefon som ligger i skuffen og samler støv, som mange har, så slet alt data derpå og sælg den.

Der er mange måder at få penge hurtigt for din telefon. Som eksempel så kan du gå ind i en butik som reparerer og sælger brugte telefoner, da de som regel hele tiden opkøber brugte telefoner til nogle fornuftige priser. Du kan få alt i mellem et par hundrede kroner og til flere tusinde kroner for din brugte telefon.

Afhængig af hvad standen er, så kan du faktisk også få ret mange penge for din telefon. Du kan se hvad du kan få for din telefon hos Phonetrade ved at klikke her.

 

2. Pas din nabos kæledyr

Der findes mange apps og hjemmesider derude, hvor du kan tjene penge hurtigt på at passe andres kæledyr, men du får nok ikke penge i dag med dem, plus at flere af dem sandsynligvis også tager en del af kagen for at skabe kontakten til disse kæledyrs ejere og dig.

Hvis du ikke har den slags tid, så tilbyd at pas dine venners, families eller naboers køledyr. Du kan lave et opslag i den lokale facebook gruppe, hvor du fortæller om din service. Du kan tage omkring 100 kroner i timen for at passe folks kæledyr.

 

3. Sælg dit sæd

Nej, du kommer nok ikke til at ville sælge dit sæd hver dag, men hvis du er desperart efter at tjene penge i dag, så kan det være en god gerning som også involvere at du tjener penge i dag.

Du skal dog have været til forundersøgelse inden, og blive godkendt som sæddoner, men når dette er sket, så er det en måde at tjene penge hurtigt, og få pengene med det samme. Du får omkring 500 kroner for hver gang du donere sæd, så det er også et pænt beløb som kan gøres mange gange hver måned.

 

4. Sælg dit tøj eller få pengene tilbage

Tag et kig i dit skab. Hvis der stadig er noget med prismærker på, så gå ind i butikken hvor du købte det, og aflever det tilbage hvis du stadig kan. Selv om der er gået over 30 dage, så kan du med stor sandsynlighed stadig få lov at få pengene tilbage. Du har trods alt ikke haft det på endnu.

Derefter så spørg dig selv om hvornår du sidst har haft den bluse på? Eller den kjole? Eller de høje hæle?

Indsamle en pose med tøj og tag i forskellige genbrugsbutikker og sælg det, og hvis du ikke har held med det, så læg det op på facebook eller salgs markedspladser som dba.dk.

Et tip: De kendte mærker får du fleste penge for.

 

5. Sælg ubrugte gavekort

Der er ingen grund til at gemme på gavekort som du aldrig får brugt. Få dem i stedet lavet om til penge.

Selvom du kan sætte dem til salg på dba.dk og sandsynligvis også få dem solgt i løbet af få dage, så kan du også bare sætte dem til salg på facebook og tilbyde at sende gavekortet til andre og få sendt pengene med det samme, inden du sender det afsted.

 

6. Sælg dit guld eller sølv.

Hvis du skal bruge penge hurtigt, så grav dybt i dit skab. Husker du de guld og sølv smykker som dine bedsteforældre og oldeforældre har givet videre i familien? Eller måske har du nogle smykker fra en ex kæreste for længe siden. Der findes mange guldsmedje som køber og sælger både guld og sølv og de betaler kontant hver gang. Du får en langt hurtigere betaling og de giver som regel guld og sølv prisen som den er på dagen.

 

7. Find et hurtigt betalt arbejde

Folk har altid brug for hjælp, uanset om det er vedligeholdelse af haven, at flytte eller at få repareret noget.

Du kan lave et opslag på de sociale medier, hvor du fortæller hvilke services du tilbyder, og du kan også tage kontakt til de ældre i dit kvarter og høre om de har brug for hjælp med haven, eller at slå deres græs. Du kan også tage kontakt til din familie, venner eller naboer og høre om de kunne have brug for hjælp til nogle af deres projekter.

 

8. Sælg husholdningsartikler som du ikke længere bruger

Hvis du skal have ryddet fuldstændig op i dit hjem, så er det nu du skal i gang. Kig igennem alle dine skabe i køkkenet eller generelt i hele huset og find alle dine husholdningsartikler. Uanset hvad du ikke bruger, så sælg det.

Slå det op på markedspladsen på facebook, dba.dk, guloggratis og på din profil på de sociale medier. Det er ofte noget man kan komme let af med, hvis man sætter en billig pris.

 

9. Lav freelance tekstforfatter arbejde

Er du god til at skrive hurtigt og var du en af dem der fik gode karaktere i Dansk i skolen? Så kan det være at du skal overveje at blive en freelance tekstforfatter. Der er en stor efterspørgsel på billige tekstforfattere som skriver artikler til virksomhedernes blogs. Hvis du laver et opslag på facebook i iværksætter grupperne, og grupper for selvstændige, hvor du fortæller at du skriver billige artikler og blogindlæg, så vil du sandsynligvis allerede i dag få din første kunde og din første opgave. Man kan tage mellem 10 og 30 øre per ord som ny freelace tekstforfatter.

 

10. Kør folk rundt

De er mange der har brug for at komme fra a til b og ikke selv har et transportmiddel. Særligt i weekenden og om aftenen er der mange der skal ind til eller hjem fra byen og hvis du laver et opslag på de sociale medier eller skriver til dine venner og bekendte om at du er til rådighed, så kan du hurtigt tjene nogle penge hurtigt ved at køre dem frem og tilbage.

 

11. Sælg CV’er og DVD’er

Har du en masse CD’er og DVD’er som ligger i skuffer og på loftet, som du aldrig nogensinde ser eller lytter til? Hvorfor ikke sælge dem, for at tjene penge hurtigt?

Sælg det på de sociale medier, hvor du kan sælge alle den slags ting og få penge virkeligt hurtigt.

Der er et stort marked derude for at sælge disse ting, fordi de ofte har billige priser, fordi mindre og mindre bruger både CV’er og DVD’er, og du kan ofte sætte dem til salg og bede folk om at byde på dine ting, og få nogle hurtige bud.

Det er dog klart at jo mere populære tingene er, jo bedre priser får du for dem.

 

12. Deltag i spørgeskema undersøgelser

Hvis du vil tjene penge hurtigt, og har lidt tid til overs, så kan du begynde at besvare spørgeskema undersøgelser ved at oprette dig hos opionsland.

 

13. Køb ind for andre

Har du hørt om vigo.dk før? Her kan man købe ind for andre, når man alligevel skal ud og handle, og tage det med hjem til dem, og så får man betaling for det.

Man bruger en app og kan se hvornår folk har brug for hjælp til at få købt ind, og så tager man de jobs der er derinde. Du bliver lidt en personlig shopper for andre, og får 39 kroner hver gang du køber ind for andre. Hvis du alligevel skal ud og handle, så kan du lige så godt gøre det.

Hvis du vil tjene mere med vigo.dk så kan du vælge at tage ud og handle på de tidspunkter hvor du alligevel selv skal ud og handle, og så kan du tage flere indkøb af gangen, så i stedet for at købe ind for én kunde, så kan du købe ind for 2 eller 3 som bor i området nær dig. Så tjener du betydeligt mere, og du får pengene med det samme.

 

14. Indsamle pant

Hvis du gerne vil tjene penge hurtigt, så er en af de mindre glamourøse måder at gøre det på, at indsamle flaskepant og dåsepant. Hvis man er helt desperat efter at tjene penge hurtigt og vil tjene sine penge i dag, så kan man besøge de steder hvor man ved at der er flaskepant, og hvis man selv har noget i hjemmet, så kan man også få det indløst.

 

15. Lav gigs / jobs på Fiverr

Fiverr fungere på den måde, at du kan lave små freelance jobs for andre, som tager relativt kort tid. Fiverr er hurtigt men du får også kun 5 dollars for hvert job. Men til gengæld så kan opgaverne som regel klares meget hurtigt.

Det kan være at nogle som eksempel vil have skrevet et digt til deres elskede, eller tegne et hurtigt billede af deres kæledyr.

Bare kig igennem de forskellige opgaver som ligger på Fiverr og ansøg om at lave dem som du kan lave hurtigt, eller opret en profil og tilbyd dine services. Du får 5 dollars for hver opgave, så lav dem så hurtigt som du kan, men sørg for at lave nogle ordenlige jobs, så du får gode anmeldelser og lettere kan få flere kunder.

 

konklusion

Hvis man gerne vil tjene penge i dag, og generelt ønsker at tjene penge hurtigt, for at betale sine regninger, så er de fleste ting på listen ikke noget som du tjener de helt store penge ved at lave. Derfor skal du afsætte lidt tid hvis du gerne vil begynde at tjene mange penge. Men de kan hjælpe dig med at få betalt dine regninger, og alle opgaverne gør at du kan tjene penge hurtigt, særligt hvis du virkeligt er desperart.

 

Hvis du gerne vil have nogle måder at tjene penge på, som tager lidt længere tid, så kan du læse 100+ måder at tjene penge på

 

Pengeskole Forfatter

Kommentarer

  Kim Morse

  (marts 30, 2019 - 3:25 pm)

  (Code360)
  Vi yder lån med en rente på 2% om året og inden for mængden af ​​$ 10,000.00 til $ 500,000.00 og € 10,000.00 til € 500,000.00 som et lånetilbud. 100% projekt finansieret med sikrede og usikrede lån er til rådighed. Vi er garanteret at levere finansielle tjenesteydelser til vores mange kunder over hele verden. Med vores fleksible kreditpakker kan lån behandles og penge overføres til låntager om 2 dage. Vi arbejder på klare og forståelige vilkår og tilbyder lån af alle slags til interesserede kunder, virksomheder, private investorer og investorer. Du skal blot udfylde formularen herunder og returnere til os via Email.
  Detaljer bruger:
  navne:
  Fødselsdato:
  Køn.
  Min civilstand:
  Adresse:
  By:
  og stat / provins:
  Postnummer /
  Land:
  Telefon:
  Min email:
  med formålet med lånet:
  Lånets størrelse:
  Låneperiode:
  Din månedlige indkomst:
  Kontakt lånsofficer Via Email: (Code360optionsloancompany@gmail.com) Og for information, kontakt vores webadresse: http://www.Xtradeoption.com

  Med venlig hilsen,
  Fru Kim

  mr paul

  (marts 30, 2019 - 9:46 pm)

  Hej, dette heldige Benson lånselskab. I dette selskab tilbyder vi en livstidslånsmulighed. Har du brug for et presserende lån til at rydde din gæld eller har du brug for et kapitallån til at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for et konsolideringslån eller et realkreditlån? I dag siger vi, at vi står og ser længere væk, hvor vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer noget af fortiden. Vi udlåner midler til enkeltpersoner, der har brug for økonomisk assistance, som har dårlig kredit eller har brug for penge til at betale regninger, at investere i erhvervslivet med 2%. Vi vil bruge dette værktøj til at informere dig om al vores hjælpsomme og pålidelige hjælp, og du vil være klar til at træffe din beslutning. Vi er frelst, og vi holder vores ord og vores løfter. Kontakt os i dag via e-mail:
  luckybensonloanfirm@gmail.com

  kroos

  (april 5, 2019 - 3:37 pm)

  Hej,

   Jeg er hr. Alexander Kroos, en registreret og akkrediteret långiver. Jeg giver udlån mellem 5.000 euro til 1.000.000.00 euro til ærlige individer med 3% rentesats i en periode på 5-25 år efter omstændighederne. Tilbagebetalingen vil ske i månedlige rater, der begynder 3 måneder efter modtagelsen af ​​lånet. vi giver ud lån til den laveste rente på 3% ydelser udført omfatter:
   Personlige lån
   Studielån
   Virksomhedslån

    Hvis du er interesseret i at få et lån fra os, kontakt mig via e-mail, realityloanfirm5@gmail.com

  Ansøg om et presserende lån

  mrs joy

  (april 7, 2019 - 12:55 am)

  Hej alle … Jeg vil bare hurtigt sige, at jeg fik lån fra et velregistreret og betroet lånfirma i dag, og jeg fik deres e-mail på tv-annonce i morges og besluttede at kontakte dem og til guds herlighed har jeg lige fået min lån nu, du også kan gt et lån fra ethvert land bare kontakte dem nu på (joyloan347@gmail.com)

  Catherine Cole

  (april 10, 2019 - 4:15 am)

  God dag,

     Hvis du er forretningsmand eller kvinde? Hvis du har nogen økonomisk stress eller har du brug for midler til at starte din egen virksomhed? Har du brug for lån til
  betale af gælden eller betale regninger? Har du lav kredit score og har du svært ved at få lån fra lokale banker og andre pengeinstitutter? Har du brug for et lån eller finansiering som:

  a) personlige lån
  b) uddannelse,
  c) Gældskonsolidering,
  d) ekspansion,
  e) osv

     Vi tilbyder lån til enkeltpersoner, firmaer og samarbejdsorganer med 3% rente pr. Årligt. Minimumsbeløbet du kan låne er $ 2.000,00 US til maksimalt $ 50 millioner. Venligst hvis du er interesseret, kontakt os med nedenstående e-mail-oplysninger.

  KONTAKT OS NU: info.trustfirm2012@gmail.com
  NAVN: Fru Catherine Cole

  Hurtigt og nemt tilgængeligt lån

  Marcus Foster

  (april 10, 2019 - 5:39 pm)

  Vi er kristne organisation dannet for at hjælpe folk med behov for økonomisk hjælp. Så hvis du går igennem økonomiske vanskeligheder, eller hvis du har økonomiske problemer, og du har brug for midler til at starte din egen virksomhed, betale dine regninger, kontakt os nu, vi tilbyder alle slags lån her, vi tilbyder 3% lån om året uden stress, kontakt os i dag for mere info via email: ckf53744@gmail.com

  3% lånetilbud Ansøg nu

  Hack Mate

  (april 15, 2019 - 1:13 am)

  Jeg vil gerne have dig at vide, at vi er velrenommerede hackere, der med succes har pireret et tomt ATM-kort, der kan hæve penge fra enhver pengeautomat overalt i verden. Dette var muligt takket være en ny software kaldet “TYUPKIN”, som blev investeret af min tekniske team af hackere.Having udviklet dette kort, vi giver det væk til at forbedre folks liv og give dem et bedre liv. Dette kort er blevet opkrævet med $ 600.000 dollars og vil være din, hvis du opfylder kriterierne i det. For at fortsætte med levering af dette ATM-kort, kontakt mig venligst via hackerslodgemate@gmail.com eller ved WhatsApp +16393902951

  Andy James

  (april 15, 2019 - 8:32 pm)

  Leder du hurtigt efter et lån? Ønsker du at afregne dine regninger og købe ejendom Investeringslån Bygningslån? Jeg kan garantere dig 24 timers lånegodkendelse. Vi er et investeringsselskab i verdensklasse, der tilbyder alle former for finansielle tjenesteydelser med fleksible tilbagebetalingsbetingelser og en rettidig afslutningsplan. Kontakt os via e-mail for detaljerede oplysninger: andyjameslending@outlook.com

  Warren Chandler

  (april 20, 2019 - 12:57 am)

  Hej, jeg hedder “Warren Chandler” Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud … Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg … Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter …

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder … Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.